קטגוריות

מאמרים אחרונים

פרסמו כאן את המאמר שלכם

הכירו את נתחי הבשר השונים – חנות בשר

שתפו

תוכן עניינים

חנות בשר זהו מקום המפגש של קרניבורים רבים, אך מה לגבי אלו שפחות בקיאים בתחום ורוצים לארח כמה חברים למפגש על-האש? או להכין איזה תבשיל טעים לארוחת שישי? בשביל זה אנחנו פה.
ריכזנו עבורכם את מקבץ הנתחים שאתם מוכרחים להכיר!
הנתחים המובחרים

האנטריקוט

נחשב לנתח מובחר ואהוב במיוחד, הנקרא גם "ורד הצלע", הוא ממוקם בין הסינטה לצוואר באזור הצלעות.
במרכז האנטריקוט ישנה פיסת שומן עסיסית הנראית כמו "עין" אשר מקנה לו נימוחות רבה לאחר הצלייה, עוביו מגיע לכשלושה סנטימטרים פחות או יותר – מה שהופל אותו נתח הסטייק המושלם.

צלעות

נתח עסיסי ונימוח, הממוקם בין הצוואר לאנטריקוט.
חלקו האחד רזה יותר ובעל מרקם סיבי, החלק השני לעומת זאת בעל שכבת שומן טעימה במיוחד – מה שהופך אותו כבחירה מושלמת לצלייה על האש, לתבשילים בבישול איטי או לטחינה.

פרסמו עכשיו מאמר בכל נושא

ותהיו חלק ממאגר הכותבים הגדול במאמרים

שייטל

השייטל ממוקם בחלקו האחורי של השוק, הוא ידוע כבעל מרקם רך במיוחד.
למרות מידת הרכות הרבה הוא נחשב לנתח דל בשומן בעל טעם ייחודי, הוא מתאים במיוחד להכנה כשניצל או רוסטביף, לצלייה על האש או בתנור.

פילה

נתח יוקרתי ורך במיוחד, הממוקם ממש מתחת לצלעותיה של הפרה.
מדובר בנתח קל ופשוט להכנה, אם בצלייה על הגריל, בבישול ארוך ואף בבישול קצר – תוך מספר דקות וארוחת המלכים שלכם תהיה מוכנה.

אסאדו

נתח סיבי ושומני הממוקם בין האנטריקוט לבין החזה, במרכזו נמצאת "עצם הצלע" וצורתו צרה וארוכה.
השמות הנוספים של ה"אסאדו" הם: שפונדרה" ו-"קשתית", מקור השם "אסאדו" מגיע מדרום אמריקה, והוא נקרא כך על שם שיטת הצלייה האהובה והמוכרת באזור זה.
את בשר האסאדו נהוג להגיש לצד רטבים טעימים, כמו רוטב הצ'ימיצ'ורי והסלסה.

צלי כתף

נתח אהוב במיוחד, שאינו עשיר בשומן – אך מלא בחלבון.
כשמו כן הוא – ממוקם באזור הכתף של הפרה, למרות שאינו עטוף בשומן הוא נחשב לנתח עסיסי אשר במרכזו עובר מעין "פס ג'לטין", שהופך את מרקמו לנימוח בפה.
הוא מתאים במיוחד כתוספת לתבשילים בבישול ארוך (כתבשיל גולש או צלי בקדירה).

סינטה

נחשב לנתח נפוץ ואהוב במיוחד, מלא ועשיר בטעמים, הממוקם בחלקו התחתון של עמוד השדרה של הפרה.
ה"סינטה" מתחלקת לשני חלקים עיקריים: "סטייק הסינטה" – חלקה העליון של הסינטה המתאים במיוחד לצלייה כסטייק, "החלק השני הוא "הסינטה התחתונה" – משמש בעיקר למטרות טחינה.
הסינטה יכול להיות מושלמת כרוסטביף או כקרפצ'ו, והטעם שלה ישאיר לכם חד משמעית טעם לעוד.

בריסקט

אחד הנתחים הפופולריים ביותר בעולם, נחשב לנתח גדול ללא עצמות המגיע מאזור החזה של הפרה.
הבריסקט נחשב לנתח בעל רקמות שריר רבות, מה שהופך אותו לסיבי במיוחד – אך כדי ליהנות מהטעם המיוחד והעשיר שלו יש לבשל אותו בבישול ארוך, או לעשן אותו למשך מספר שעות.

היכן ניתן לרכוש את נתחי הבשר?

את כל נתחי הבשר שציינו מעלה (ועוד רבים נוספים) תוכלו לרכוש בחנות הבשרים המובחרת "אטליז אבו חלווה" הממוקמת ביפו בתל אביב.
בנוסף, תוכלו לבצע הזמנת בשר אונליין דרך אתר הבית שלהם ולקבל משלח טרי ואיכותי לאחר יום עסקים אחד בלבד.

חדש My Articles

פרסמו עכשיו מאמר בכל נושא

ותהיו חלק ממאגר הכותבים הגדול במאמרים

מאמרים אחרונים

קרטונים למעבר דירה – כמה באמת צריך? המדריך המלא

שמן קנאביס: כל היתרונות והחסרונות במקום אחד

חומצה היאלורונית בשפתיים – כל המידע במקום אחד

איזו השקעה כדאית יותר – נדל"ן יוקרה או קריפטו?

5 חומרי אריזה למעבר דירה שאתם חייבים להשיג

אנטי אייג'ינג – הטיפולים שיעזרו לכם להשיב את המראה הצעיר לעור הפנים

השכרת נכסי יוקרה במרכז – המדריך המלא

ההשפעות ותופעות הלוואי של הקנאביס

ערבות בנקאית לשוכרי דירות

פילינג ללא קילוף – טיפול הפנים המתקדם לחידוש עור הפנים

דילוג לתוכן