קטגוריות

מאמרים אחרונים

פרסמו כאן את המאמר שלכם

מכל טוב: 3 הצעות למגשי אירוח ביתיים ופשוטים להכנה

שתפו

תוכן עניינים

מי מאיתנו לא אוהב להתארח?

המחשבה שנגיע אל הבית של חברינו הטובים, נהנה מאוכל טוב ושיחה נעימה – ללא ספק עושה נעים על הלב… אבל מה קורה כשאנחנו בצד השני? לפעמים, סף החרדה נותן את אותותיו.

גם אם אתם אוהבים מאוד לארח, תמיד התפקיד יצריך ממכם לערוך מחשבה תחילה על מה תרצו להגיש, כמה זמן הכנה זה דורש ועוד, ועוד… אז אנחנו פה כדי להסיר כמה דאגות מליבכם!

הכנו עבורם מספר הצעות טעימות ופשוטות במיוחד למרכיבים מושלמים למגשי אירוח, החל מסוגי גבינות מובחרות ועד פירות טעימים ומתקתקים שישאירו לכל אורח טעם של עוד:

המגש הראשון – גבינות או לא להיות

אחד המגשים האהובים ללא ספק שתמיד באים בטוב, במיוחד לצד יין לבן יבש או חצי יבש:

חותכים פרוסות דקות של גבינת צ'דר, גבינת גאודה, מוסיפים חתיכות של גבינה כחולה וקוביות קממבר, לאלו ממכם שרוצים לגוון יכולים להוסיף גם חתיכות של גבינת מנצ'גו או גאודה.

מומלץ להוסיף למגש פירות יבשים כמו: משמשים, חמוציות.. ומעט פיצוחים, כמו אגוזי פקאן קלופים, אגוזי מלך ועוד.

המגש השני – טוויסט בעלילה

אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם, נסו את הצעת ההגשה הבאה:

דגים מעושנים נחשבים למעדן לאניני טעם! הוסיפו למגש פרוסות של סלמון מעושן או טונה מעושנת, הוסיפו כמה סוגי גבינות שאתם אוהבים – וכתוספת שימו 2 מתבלים של ריבות בטעמי פירות (תות שדה, פירות יער או משמשים), לסיום הניחו חפיסת קרקרים… והנה המגש המופלא שלכם מוכן!

המגש השלישי – טרופיקנה

לאלו ממכם שמתכוננים לאירוח קליל, ביום קיצי – הנה לכם אופציה מצוינת להגשה:

לוקחים מגוון פירות טרופיים, כמו: מנגו, ענבים, קיווי, קרמבולה, תותים… חותכים לחתיכות ומוסיפים למגש, לאחר מכן בוחרים 2 גבינות קלילות כמו כדורי מוצרלה, בולגרית.

תוסיפו עוד 3 גבינות מיוחדות בעלות טעם בולט ומורגש, כמו: גבינת צ'דר, גבינת רוקפור ופרמז'ן, לאחר מכן פזרו תפזורת של פיצוחים, כמו: אגוזי ברזיל, אגוזי מלך ופקאנים והוסיפו חפיסת קרקרים.

המגש הטרופי שלכם מוכן! אל תשכחו להוסיף יין לבן ותוסס בצד.

ועכשיו לצורת ההגשה

מראה מגש האירוח יהווה חלק גדול בתחושת הרעב של הנוכחים, אם תשקיעו בצורת ההגשה – תהיו בטוחים שגם האורח השבע ביותר לא יפסח על "רק טעימה קטנה".

כמה טיפים חשובים:

  1. מגש עץ תמיד מעורר חשק, החיבור הוויזואלי לאדמה ולטבע מעורר תיאבון לכשעצמו ומשתלב מעולה לצד הגבינות, הפירות והדגים המעושנים.
  2. אל תעמיסו – בחרו במגש מספיק גדול, כך שתוכלו להפריד בין הגבינות, לדגים, למתבלים, לפירות… אך קחו בחשבון שגם מגש גדול מדי לא מומלץ, כדי לא יראה "ריק".
  3. הפרידו בין מרקמים – את הגבינות הקשות שימו אחת ליד השנייה, את הגבינות הרכות הפרידו זו מזו כדי שלא ידבקו, את הריבות שימו בכלי הגשה קטנים המתאימים למתבלים.

 

לסיכום, נסו להתאים את סוג המגש ותכולתו לסגנון האירוע, אם מדובר בשישי בצהריים או בערב זוגות רומנטי.
בנוסף התאימו את סגנון הגבינות, הפירות והדגים להעדפות של האנשים שעומדים להגיע אליכם, אם מדובר בחברים קרובים סביר להניח שתדעו בדיוק מה הם אהובים, וכך תבטיחו את הצלחתכם באירוח נפלא וטעים.

חדש My Articles

פרסמו עכשיו מאמר בכל נושא

ותהיו חלק ממאגר הכותבים הגדול במאמרים

מאמרים אחרונים

קרטונים למעבר דירה – כמה באמת צריך? המדריך המלא

שמן קנאביס: כל היתרונות והחסרונות במקום אחד

חומצה היאלורונית בשפתיים – כל המידע במקום אחד

איזו השקעה כדאית יותר – נדל"ן יוקרה או קריפטו?

5 חומרי אריזה למעבר דירה שאתם חייבים להשיג

אנטי אייג'ינג – הטיפולים שיעזרו לכם להשיב את המראה הצעיר לעור הפנים

השכרת נכסי יוקרה במרכז – המדריך המלא

ההשפעות ותופעות הלוואי של הקנאביס

ערבות בנקאית לשוכרי דירות

פילינג ללא קילוף – טיפול הפנים המתקדם לחידוש עור הפנים

דילוג לתוכן